Filter na vodu

Čistá a zdravá voda je nesmierne dôležitá pre náš život. Nielen že si doprajeme výdatný kúpeľ vo vode, ktorá je prospešná pre našu pokožku, ale dbáme aj na dostatočný príjem tekutín. Voda ako životodarná tekutina nás dokáže dostatočne naštartovať, podporiť náš metabolizmus tým, že podporuje činnosť jednotlivých orgánov a to práve tým, že ich doslova čistí a umýva. Ako si zaistiť správne zloženie pitnej vody v domácnosti? Nechceme, aby nám voda zanechávala vodný kameň v kanvici, v práčke či sušičke, čo svedčí o nadmernom množstve istých minerálov obsiahnutých vo vode.

čistá voda - záruka sviežosti

Cintropur nw 50 je filter na vodu, ktorého súčasťou je voliteľná náplň. Filter je vyplnený filtračnou zmesou, ktorá čistí vodu, odstraňuje tvrdé kovy, znižuje ich zastúpenie, ktoré mení na prijateľné a vhodné pre pitie vody v domácom či firemnom prostredí. Tento filter na vodu sa vyznačuje určitými charakteristickými parametrami, ktoré nájdete aj v popise produktu na našej internetovej stránke, kde je uvedená aj prislúchajúca cena filtra. Zabezpečte sa kvalitnou vodou, ktorá vás oživí, po užití ktorej sa budete cítiť o niečo lepšie, príjemne osviežení a oživení s vedomím, že robíte prospešnú vec pre svoje zdravie a celkové správne fungovanie organizmu.

pohár čistej vody

Tento typ filtra na vodu dostanete s príslušenstvom, ktoré uľahčí jeho zapojenie a naštartovanie. Filter je vo väčšine prípadov vyplnený aktivovaným uhlíkom vo forme granúl, ktorý zabezpečí odstránenie nežiadúcich látok obsiahnutých vo vode. S použitím filtra Cintropur nw 50 môžete mať istotu, že vy a vaši blízky pijú zdravú vodu. Nemusíte kupovať zásoby fliaš s pitnou vodou vo veľkých baleniach, aby ste si zaistili dostatočný pitný režim. Kvalitnú vodu so zastúpením potrebných minerálov si vytvoríte doma a to zabudovaním filtra na vodu. Viete, že robíte niečo pre svoje zdravie a to vám prinesie benefit v podobe vitality, energie a dobrého pocitu zo seba.