Žiadna sexualita

S priateľom budeme spolu 9 rokov, z toho máme dvoch zdravých synov. Mladšiemu bude 8 mesiacov. Ja ako žena nemám absolútne chuť na žiadny sex, nemám potrebu s partnerom mať intímny život. Kým sme mali deti, bolo všetko v poriadku. Spali sme spolu denne. Keby to bolo na mňa tak aj niekoľkokrát za deň, ale narodil sa prvý syn a vo mne to začalo. Chudák rok čakal kým budem pripravená na to s ním spať. Hrozne som sa bála, že znova otehotniem. Bol taký skvelý, že to vydržal. Odblokovala som si to z hlavy a bolo to fajn po celú dobu. Lenže teraz sa narodil druhý syn a nie že by som mala blok v hlave, ale jednoducho nie je z mojej strany chuť ani nálada (druhý pôrod som mala veľmi škaredý).

s

Vždy, keď on chce, tak sa musím prehovárať a cediť to medzi zubami a úprimne je mi to nepríjemné… Veľmi si prajem aby sa to vrátilo späť. Neviem, kde sa stala chyba, či je to tým, že skoro nemám ani čas sama pre seba alebo je to jednoducho len nejaký blok. Úprimne som z toho nešťastná, pretože by som si strašne priala, aby všetko bolo ako predtým. Aby sme si zase mohli užívať a prežívali spolu krásne chvíle. Už ma dokonca aj napadlo vyhľadať nejakého sexuológa alebo odborníka, ale hrozne sa za tento problém hanbím.

s

Popravde neviem, čo sa so mnou deje. Je pravda, že deti mi dávajú veľa zabrať. Ale ťažko povedať, či je to kvôli vyčerpaniu. Môj priateľ je inak úplne skvelý, jediné, čo medzi nami viazne, je ten sex. Som z toho smutná, pretože mám pocit, že som zlyhala. Že nedávam partnerovi to, čo potrebuje. Že si časom nájde nejakú inú (aj keď dúfam, že to sa snáď nestane). Zatiaľ som o tejto téme s partnerom nehovorila, ale možno už je na čase sa s ním porozprávať, vysvetliť mu, čo sa vo mne odohráva v hlave a nejako to riešiť. Dúfam, že sa mi to nejakým spôsobom podarí vyriešiť a že mi priateľ bude oporou. Veľmi ho milujem a nechcem ho stratiť.

In