Masáž na uvoľnenie tela a mysle


Tantra alebo tantrická masáž má korene v Indii a zameriava sa na spojenie duchovného a filozofického systému, ktoré má za úlohu zahŕňať široké spektrum praktik a myšlienok, ktoré sú zamerané ako na masáž, ale takisto na duchovný rast a transformáciu. Tantrická masáž je známa prístupom k telu, ale takisto energii a duchovnému rozvoju. Tantra zahŕňa telo, myslel a ducha a snaží sa prepojiť a harmonizovať všetky aspekty bytia. Pri tantrickej masáže je dôležitá jednota a celistvosť. Je dôležité prepojiť telo, myseľ a ducha, aby boli v harmónii. Je dôležité pochopiť prácu s energiou, ktorá je považovaná za životnú silu.

tantra

Tantrická masáž sa zameriava na masírovanie celého tela, ale určite ste už počuli o druhoch masáži, ktoré sa zameriavajú na časti tela, ktoré sú pri bežných masážach zanedbané. Pri tantrickej masáži je dôležité, aby sa uvoľnil ako klient, tak aj masér. Je dôležité zveriť úplne svoje telo a myseľ masáži. Na to je potrebné, aby bolo prostredie a atmosféra uvoľnená a pripravená na tantrickú masáž. V niektorých prípadoch klient takisto môže využiť špecifické dychové techniky, ktoré zvýšia relaxáciu a energetické prúdenie. Pri tantrickej masáže je dôležitý pomaly a citlivý dotyk, ktorý by mal byť príjemný.

tantra

Tantrická masáž slúži ako cesta k osobnému rastu, zvýši vašu sebaúctu a takisto vďaka tantrickej masáži dokážete lepšie pochopiť vlastné telo a sexualitu. Tantrická masáž je považovaná za intímny okamih, ktorý by však nemal byť zahanbujúci a mali by ste sa cítiť uvoľnene a príjemne. Dôležité je, aby tantrická masáže bola vykonávaná v prostredí, ktoré je príjemné a najmä bezpečné a dôveryhodné. Dôveryhodnosť by mala byť zabezpečená ako zo strany klienta, tak aj zo strany maséra. Máte záujem o obľúbenú tantrickú masáž Bratislava? Viac informácii nájdete na tantradiamond.sk.